Despre CORG Engineering

CORG ENGINEERING FURNIZEAZĂ SERVICII DE INGINERIE ȘI CONSULTANTA PENTRU PERIMETRELE ASOCIATE PRODUCTIEI INDUSTRIALĂ ȘI TUTUROR FAZELOR  SUPPLY CHAIN: APROVIZIONARE, LOGISTICĂ INTERNĂ ȘI DISTRIBUȚIE.

CORG Engineering

Compania CORG Engineering a fost creată din dorința de a răspunde numeroaselor provocări care sunt întâlnite în optimizarea proceselor operaționale începând de la aprovizionare, logistică internă, producție și până la distribuție.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a conduce clienții noștri către succes, cu un aport de competențe, tehnologie inovativă și servicii în măsură să îmbunătățească eficiența, calitatea și productivitatea operațiunilor indiferent dacă acestea sunt asociate operațiunilor interne sau operațiunilor gestionate de către terți.

Astfel, credem că orice tehnologie inovativă, pentru a putea deveni un motor de dezvoltare, trebuie personalizată în funcție de natura businessului, de tipologia clienților, luând în considerare toate resursele ce sunt implicate in derularea activităților.
Pentru a concretiza această abordare am creat o echipă specializată în realizarea proiectelor inovative, personalizate în funcție de cerințele clientului. O structură care colaborează cu cei mai importanți producători de tehnologie din lume și are experiență și autonomie pentru a putea indica și realiza cele mai bune soluții.

Servicii de consultanță

În perspectiva noastră inovația este o parte integrată în strategia de dezvoltare a companiei dumneavoastră...

Activități de inginerie

În cadrul CORG Engineering oferim o gamă diversificată de servicii din domeniul ingineriei, având o experiență...

Transformare de business

Astăzi, mai mult ca oricând, tehnologia este un factor cheie ce joacă un rol important în viețile fiecăruia dintre noi...