Management de proiect

CORG Engineering, pune la dispoziția dumneavoastră  o echipă de experți specializați în managementul proiectelor și programelor desfășurate atât pe plan local, dar mai  ales pe plan internațional.

Indiferent dacă proiectul dumneavoastră reprezintă o îmbunătățire de procese, o retehnologizare sau o transformare digitală a companiei, ne asumăm responsabilitatea proiectului, garantând atingerea obiectivelor în timpul, cu costurile și cu standardele calitative prestabilite, punând la dispoziția dumneavoastră, vasta noastră experiență, organizarea, competențele specifice și nu în ultimul rând pasiunea care ne permite să gestionăm toate fazele implementării proiectului, cât și dificultățile ce apar în derularea acestuia.

Planificare, programare și control

Project managerii noștri sunt experți în planificarea și direcționarea proiectelor complexe. Adaptăm modelele de management al proiectul în funcție de nevoia identificată, astfel încât reușim să anulăm încă din etapa de planificare distorsiunile care pot duce la supraestimarea sarcinilor și pot împiedica optimizarea timpului necesar derulării proiectului.

În etapa de programare, organizăm secvențele activităților, identificând dependințele și  optimizând resursele necesare.

Etapa de control, permite urmărirea evoluției sarcinilor angajate în mod constant astfel încât să permită intervenția rapidă pentru orice întârziere apărută.

Implementarea soluției

Pe parcursul anilor am dezvoltat resurse, instrumente și competențe pentru a vă ajuta să obțineți o eficiență maximă pentru investițiile dumneavoastră. Din experiență o implementare a unei noi soluții, indiferent că discutam de un nou proces, o retehnologizare a utilajelor sau o transformare digitală a modului de lucru, vine colaborată cu o rezistență la schimbare pe măsura impactului acesteia față de organizarea actuală.  Astfel, prin experiența noastră, vă garantăm un suport global și coordonat, pe tot parcursul fazelor de implementare: de la instalare și testare până la asistență și eventuala evoluție a soluțiilor.

Roll-out, testare și formare

Considerăm că dezvoltarea unei soluții e o fază delicată care poate avea un impact semnificativ în operațiunile societății. Pentru a preveni riscul unei întreruperi a activității, suntem alături de dumneavoastră în fiecare etapă a dezvoltării și ne asigurăm de acoperirea tuturor cazurilor de testare (intra și inter departamentale) pentru a identifica orice anomalie încă din faza incipientă.

De asemenea formarea, din punctul nostru de vedere, este o etapă cu un impact ridicat, ce favorizează adoptarea noilor soluții, prin explicarea soluției și impactul pe care aceasta îl aduce pentru activitatea viitoare în raport cu cea curentă.

Evaluare și îmbunătățire continuă

Pentru echipa Corg Engineering, un proiect nu se încheie odată cu implementarea soluției dezvoltate, ci acest proces continuă cu auditarea soluției implementate. Ulterior această evaluare reprezintă punctul în care pot fi identificate noi piste de ameliorare și eficientizare.